Knoblauch Granulat

Neni nr.: 19532

CHF 7.90 CHF 10.90
Shuma:
Shuma:

Informacioni i produktit:

Granulat e hudhrave, përbëhet nga granula të bukura të hudhër të thata me konsistencë më të lirë. Granulat është gati si tokë e imët si miell.

Aplikimi - Disa shembuj:

 

Granulat e hudhrave mund të përdoren si hudhra të freskëta, të papërpunuara.
Një granula hudhër e hudhër e grumbulluar korrespondon përafërsisht për një karafil hudhër. Granulat kanë një erë karakteristike dhe një shije të butë deri në ëmbël.

Ndeshje me:

Spinaq, supave, enët kërpudha, si dhe në dips, salcat, dressings, vinaigrette ose pesto.

Zutaten: 

Knoblauchgranulat 100%Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi