anije

Koha e dorëzimit për Zvicrën dhe Principatën e Lihtenshtajnit:
Gati për të transportuar, kohën e dorëzimit 1-3 ditë

Kostot e transportit Paketimi përfshirëse: CHF 8.50
Nga një vlerë e rendit prej mbi Chf 80.- Ne dorëzojmë në Posta e lirë.
Partneri ynë për të gjitha logjistikën është postimi zviceran. Të gjitha dërgesat bëhen për shkak të situatës aktuale pa postë të regjistruar.
---------------------------------------------------------------------
Transport ndërkombëtar:
Në 1Kg = Chf 30
Deri në 3 kg =Chf50
Në 5 kg =Chf70
Në 10 kg =Chf120

Këshillë:
Nëse nuk jeni në shtëpi gjatë ditës, ju gjithashtu mund të dorëzoni paketën në punën tuaj Përdorni opsionin e lirë: adresën e dorëzimit.

Ju lutem vini re se ne mund të japim vetëm adresa të projektuara në mënyrë korrekte.