BBQ Vendos patate të skuqura MIT

FG icon

Sku: 4710

CHF 39.00 CHF 43.50
sasi:

Informacioni i produktit:

Të përkryer të përputhura për çdo rast BBQ.
BBQ gjobë fshij me aromë tymi, dy marinadat e kultit Güggeli dhe knobli,
si dhe sigurisht vështirësitë tona që nuk duhet të mungojnë.

Aplikimi - Disa shembuj:

Si një pikëpamje, patate të skuqura tona të bukura janë atje me ngurtësinë origjinale Wheatweg dhe të bëjë rastin tuaj të përsosur. Me erëza ka sukses çdo ushqim, qoftë për veten ose për mysafirët tuaj

Ndeshje me:

Grilling, BBQ, Rub, Stedit Härdöpfelchips, Knobli + Güggeli Marinade, GrillFest, Partia, Smocker dhe shumë më tepër.

Ky grup përfshin si në vijim:


1x bbq rub 200g
1x härdöpflwwüz mini 90g
1x knobli marinadë 200g
1x güggeli marinadë 200g
1x paketë seding härdöpflwück patate të skuqura 120g

Vip Set's

Mund të shijojë edhe