Edelsalz Kurkuma 12%

Neni nr.: 5010

CHF 11 CHF 29

Kripë deti la baltinë nga shoqëruesi i pasuruar me 12% shafran i pastër.
Trendi erëz për përdorim të lehtë.

Asgjë nuk ka ndryshuar në proces: përzier me dorë, shishe, si dhe etiketën, vulën dhe librin e recetave janë bashkangjitur manualisht. Shumë pas prodhimit të moshës.

Unike, e pazakontë, e zgjedhur dhe e bërë në Zvicër.

Një majë përpunon gjithçka!

Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi