Güggeli Marinade

Neni nr.: 41251

CHF 7.65
Shuma:
Shuma:

Informacioni i produktit:

Fshij güggeli tuaj në mënyrë të vërtetë :-)
A është përzierja e ekuilibruar? Në ngjyrën e bukur portokalli? Ose vetëm të ndaluar shijen që kemi përbërë me birrën e grurit, engjëllin e bardhë të kopshtit të rojës së birrës?

Sigurisht, këto marinadë mund të aplikohen për të gjitha llojet e mishit, kështu që ka më shumë variante në botën e hollë Marinad.
Sensational edhe në mish derri, viçi dhe qengji natyror.

Mbaruar Marinades për të gjithë mishin dhe shpendët, aplikimi më i thjeshtë për pan, furrë ose Barbecue. Të gjitha marinadat janë plotësisht të lirë nga vaj palme. Ata janë bërë me përbërës të pastër.
Pa pajisje të preservatives, pa agjentë trashje dhe pa numra.

Aplikimi - Disa shembuj:

Mish i hollë i hollë, copa më të mëdha nga rreth 400g në prag të pragut, në mënyrë që marinada të mund të tërheqë mirë, pastaj të skuqura direkt në skarë, në tigan ose furrë në temperaturë normale.
Shuma shtesë për kilogram mish rreth 70 gram marinadë.

Meqenëse këto marinadë janë ruajtur natyrshëm me mjaltë bee, ato janë lehtësisht të pakontrolluar, gjithashtu përdoret edhe vaji më i mirë i rapeseed.
Të dy përbërësit janë të vështira kur ftoheni, kështu që marinat direkt në erëza.

Ndeshje me:

Güggeli, pulë, pulë, pulave, krahut të pulave, nuggets pule, marinadë shpezë, birrë gruri, birrë, biftek dhe shumë më tepër.

Zutaten:

Rapsöl, Kochsalz (unjodiert), Knoblauch, Paprika, Curry, Zwiebeln, Macis, Rosmarin, Traubenzucker, Chilli, Bienenhonig, Senf, Hefeweizenbier: Wasser, Weizenmalz, Gerstenmalz, Hopfen, Hefe


Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi