HärdöpfelGwürz® mini 90g als Hochzeits-Gastgeschenk mit Eurem Text und Müsterli...

SKU: 1316H

CHF 250.00 CHF 329.00
Shuma:
Menge:

Informacioni i produktit:

Kujdes - vetëm për të rriturit
Trendi për të ngrënë fokus rritet gjithnjë e më shumë, dhe kështu krijuam 3 bregdetare të ndryshme "të mprehta".

Vështirësitë tona, të rafinuara me Habanero Chilli nga Meksika.

Aplikimi - Disa shembuj:

Habanero Chilli konsiderohet si një nga chillis më të mprehta në mbarë botën dhe është i kufizuar vetëm, varësisht nga korrja që marrim një alokim apo jo.

Racy Sharp = 5% Habanero Chilli Niveli i nxehtë
Fühlig Sharp = 7% Habanero Chilli Niveli i nxehtë
Tüflisch mprehtë = 9% habanero chilli nivel të ndritshme

Ndeshje me:

Pothuajse gjithçka :-)

Vip Set's

Könnte Dir auch schmecken

Zuletzt angeschaut