Härdöpflugwürz dhe Mini Salatgwürz.

FG icon

Sku: 4501

CHF 8.90 CHF 14.20
sasi:

Informacioni i produktit:

Härdöpfelgürz

Përzierje unike për përdorimin e gjithanshëm
ne kuzhine.
Kjo përzierje e rafinuar është ideale
Ushqim për të gjithë patatet e tyre si, patates perëndimore, skuqura franceze, gratin, rösti, gschwelti ...

Marule

Paruka e sallatës është një përzierje tipike për prodhimin e një salcë të përsosur të sallatës.
Ajo vetëm shijon të përziera me uthull dhe vaj ose të shkëlqyeshëm me përbërës të tjerë, të tilla si mustardë ose kos.
Përveç kësaj, marule, për shembull, jep një salcë të imët të zhytur së bashku me gjizë, krem ​​fraîche ose salcë kosi.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe