HärdöpfelGwürz® Scharf Set

Neni nr.: 19241

CHF 35 CHF 37
Informacioni i produktit "Härdörpergwück S'scharfe Set: 3 x 90g"

Kujdes: Vetëm të rriturit:
Trendi për të ngrënë të mprehtë merr gjithnjë e më shumë ...
... dhe kështu që ne kemi për ju 3 vështirësi të ndryshme "të mprehta" të përziera.

Vështirësitë tona, të rafinuara me Habanero Chilli nga Meksika.
Habanero Chilli konsiderohet si një nga chillis më të mprehta në mbarë botën dhe është i kufizuar vetëm.
Në varësi të korrjes ne marrim një alokim apo jo.

Njoftimi i Aplikimit:
Racy Sharp = 5% Habanero chilli Niveli i nxehtë
Fühüch Sharp = 7% Habanero chilli Niveli i nxehtë
Tüflisch mprehtë = 9% Habanero chilli Nivel i ndritshëm

Ju lutemi të jeni të kujdesshëm me aplikimin dhe asnjë rast të përshtatshëm për fëmijët!

Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi