Ejani 5er Set

FG icon

Sku: 4505

CHF 29.45
sasi:

Informacioni i produktit:

Ideale për takim, kampe, për të dhënë ose si një kordon të vogël.
Extra për teke ose njerëz që nuk gatuajnë shumë shpesh dhe preferojnë të blejnë përsëri të freskëta.
Rimbushje e thjeshtë nga drejtimet e mëdha. Super Super për çdo udhëtim fluturimi dhe vetëm jöööö :-)

Aplikimi - Disa shembuj:

Härdöpflwück në ministrin 90g
Për Rösti, patate të skuqura, grimca dhe shkurtimet e vendit.

Mishi në ministrin 70g
Për viçi, derr, güggeli, nga copëtuar në të gjithë copë.

Sallatë Wub në Ministrinë 55G
Me salcë kosi si një salcë dipp, me uthull dhe vaj si salcë sallatë.

Znünigwüß në Ministrinë 65G
Për Ruebli, Gürkli, domate, 3 minuta vezë.

Chäsgwürz në ministrinë 50g
Për fondue & raclette, për sasinë e erëzave dhe salads salads.

 

Vip Set's

Mund të shijojë edhe