Marinaden Traum Set

SKU: 4716

CHF 64.00
Menge:

Informacioni i produktit:

Vera mund të vijë, përzgjedhja e sedingut për skarë dhe pan.
Për të dhënë larg, si një kurs dhe sezonin e kursit për të ushqyer mirë.

Aplikimi - Disa shembuj:

Marinadat e gjobë të Semi të gjitha pa vaj palme, ju mund të përdorni po aq edhe në tigan ose në furrë. Gjithashtu në skarë tavolinë ose të lehtë për të shijuar këto marinada sjellin shijen e mirë për mish, peshk dhe perime. 2 nga përzierjet më të mira të erëzave dhe gjithçka të mbushur në grup.

Set përfshin:.

1x güggelimarinade 200g me engjëllin e bardhë të Schützengarten
1x cognacmarinade 200g me 2.5% të vërtetë *** konjak
1x kasap marinadë 200G formulimi origjinal që nga viti 1980
1x mjaltë marinadë 200g me 33% bee mjaltë
1x knobli marinadë 200g me mbi 12% hudhër kështu me të vërtetë mirë
1x bbq rub 200g marinadë të thatë për të skarë finely
1x Gëzimi 280g Bouillon Stray i cili është gjithashtu i përsosur në avullore
1x härdöpfwwuke 90g sepse ajo thjesht mungon

Vip Set's

Könnte Dir auch schmecken

Zuletzt angeschaut