Stedy Chnusper Set

SKU: 4719

CHF 33.00
Menge:

Awesome për të dhënë larg, gjithmonë bën një gëzim të madh ose thjesht urdhëron veten :)

(Kur jepni larg, ju lutemi përdorni adresën e dorëzimit;) ...) Ne paketojmë gjithçka në Schärteli të bukur:

1 x s'aroma 65g s'stedi aroma (pa t)

1 x meatwood 70g (për mish derri, gügggel dhe tofu)

1 x härdöpflwück mini 90g (aplikim i lehtë në vend të kripës: për patate, salads dhe swauces dipp dhe shumë më tepër)

1 x schteekhuuspfäffer mini 70g (përzierje piper i zgjuar i set me një peperonchini tuppf dhe natyrisht kripë deti)

1 x Steding Röstzwiebeelen 90g (për më shumë se 40 vjet në shumëllojshmëri, direkt nga Danimarka për hotdogs ose për të ngrënë ose për sallatë)

1 X Pack Steding Härdöpfelchips 120g (që nga viti 2017 renner: Enjoy S'hard Pops prerë direkt në patate të skuqura patate të skuqura)

Çdo gjë vjen snifese mbushur në Sched Schäfteli (shikoni në foto 2 :)

Vip Set's

Könnte Dir auch schmecken

Zuletzt angeschaut