Stedy HärdöpfelGwürz® Flips gmacht vom Zwicky® ♡ Thurgau

Neni nr.: 60131

CHF 3.90
Shuma:
Shuma:
Informacioni i produktit "patate të skuqura me patate me patate të skuqura härdöpfwwuke 120g me shpirtra të fortë"

Gëzimi francez i klasës shtesë.
Prodhuar fllad, i rafinuar me Härdöpfwwwück®,
Super crispy dhe zgjuar në shije ju jeni rostiçeri ideal ose aperbone trupit.

Ëndrra ka ardhur e vërtetë ...
Kënaqësia e vërtetë e chipit të klasës shtesë. Prodhon të plotë në Thurgau!
Stedy Härdöpfelchips (patate të skuqura franceze) të rafinuara me vështirësi.

Tashmë më shumë se 6 vjet më parë kemi filluar ëndërrim dhe pyetjet u bënë gjithnjë e më të shpeshta ...
"Bën patate të skuqura franceze" me spice tuaj, tha dhe shkroi për shumë përzierje të mrekullisë së tifozëve.

Tani ju jeni këtu ..., të rafinuar imët me swab ngurtësinë, super crispy dhe me të vërtetë awesome në shije.
Gëzuar chippsing;) ... me patate të skuqura Hardpell Stedy.

Zutaten:

Kartoffeln, Sonnenblumenöl, Geschmacksverstärker: Speisesalz, Mononatriumglutamat, Gewürze, Dextrose, Knoblauch, Kräuter, Zwiebeln


Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi