Thurgauer Koffer Set

Neni nr.: 4723

CHF 111
Informacioni i produktit:
"Thushases Thurgau mbushur"

Shpirti ynë Thurgau, i mbushur me imët me të gjithë përbërësit për përdorim të përditshëm.
Valuta përfshin produktet e mëposhtme Semi:

 
1x Thurgauer valixhe e mbushur me:
- Saladwusch 200g
- Härdöpflwwüß 300g
- Meatwood 270g
- Raclette / FondueGwürz 160g
- schteekhuuspäffer 250g
- Röstzulations 90g
- Mixturi bimor italian 20g
- s 'aroma mini 65g
- bouillon perime 500g
- Gügggeli marinadë 200g
- Knobli marinadë 200g
- Stedy Härdöpfel patate të skuqura 120g

Produktet janë të gjitha gluten dhe lactose-free, pjesërisht pa glutamate

Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi