TomateGewürz

Neni nr.: 13251

CHF 7.20 CHF 13.10
Shuma:
Shuma:
Informacioni i produktit "S''Ticateate 230g shpërndarës: gjobë për trangujve"

Përzierja e dytë, e cila Peter Stettler, (shpikësit e vështirësive) plaçkitën gjumin ... derisa ata më në fund të lodhur.
Spice Tomatist mund të përdoret për të sezoni të gjitha ushqimet e domates dhe nxjerr në pah shijen e domate.
Tomatistiswear është për salcat gatim ose për një sallatë domatesh erëza të zgjedhur!
Por ka shije shumë të mirë në një bukë gjalpë.

Për shkak të përzierjes unike, përbërësit promovojnë harduerin e shkëlqyer të përbërësit përkatës.
Rezultati: shije të plotë në të gjitha perimet që përmbajnë shumë ujë.
Të tilla si:
- Lulelakër -Çikor
- Spinaq - Laker e kuqe
- Brokoli -Bishtaja
- Pumpkin -
Bollëk
- Ruajtja -aubergine
- Mushrooms -Paprika (të gjitha ngjyrat)

Zutaten:

Gewürze und Kräuter (Curcuma, Knoblauch, Zwiebeln, Basilikum, Pfeffer), Sonnenblumenöl, unjodiertes Speisesalz, Maltrin


Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi