patate të skuqura

Përbërësit:

- 150g djathë të zgjedhjes suaj, rubbed
- Raclette / FondueGwürz

Vendosni pjesën e përzierjes së djathit në një pjatë të mbuluar me letër pjekje, shtypni pak banesë dhe sezoni me hedhjen e raclette / me dashamirësi.

Piqni në mes të sobës, në shkallë 190 °, rreth 10 minuta derisa patate të skuqura janë të lehta kafe. Le të veshur cool në fletë, pastaj të gëzojnë.

Këshillë:
1 tl = patate të skuqura të vogla
1 el = patate të skuqura të mëdha

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...