Të mirat nga fabrika

Gewürze in alter Manufaktur Tradition

Ausschließlich 
frische Zutaten

Glutenfrei

Laktosefrei

Versiegelt mit 
Aromaschutz

Palmölfrei

Vegan

Produkti i preferuar 2022

Erëz e mishit

Stettler Innovation GmbH

CHF 9.80
Shuma:

Vizioni

Historia e Stedy

Peter Stettler kishte një vizion: të shiste kasapët për të shitur mish, shpendë dhe peshk ...

Mehr lesen

Shija e klientit numëron

Historia e Stedy

Zbatimi i dhjetëra kurseve të skarë dhe ligjëratave të mishit, shija e klientit dhe gjithashtu gjykimi i tij.
"Stedy" ishte gjithnjë e më e suksesshme ...

Mehr lesen

Pavarësia dhe Pasioni

Historia e Stedy

1shtë 1 Prill 1981: Si i ri, unë ende mund ta kujtoj këtë bisedë nga prindërit e mi, Peter & Pia Stettler. Babai im erdhi në shtëpi me gëzim ...

Mehr lesen

Asortimenti rritet

Historia e Stedy

Daniel Stedy u bë Daniel Stedy dhe diapazoni u plotësua me sende të shkëlqyera tregtare ...

Mehr lesen

Ndërtimi i parë i kompanisë

Historia e Stedy

Referencë për ndërtesën e parë të kompanisë në Märwil. Një vend i përshtatshëm për rritjen e planifikuar ishte në Märwil ...

Mehr lesen

Stedy

Historia e Stedy

Dy shitës të tjerë dhe drejtuesit e shitjeve u shtuan në ekipin e Stedy. Qëllimi: Padyshim prezantimi i markës Stedy ...

Mehr lesen

rritje

Historia e Stedy

Gama e Stedy merr forma dhe ngjyra, gjithnjë e më shumë specialitete shpiken dhe paketohen ...

Mehr lesen

Butcher Marinada: Sezoni që shkëlqen në asnjë kohë

Historia e Stedy

Marinadat në gota ishin standardi dhe Peter Stettler mendoi një hap më tej: Marinaden në Tuben duhet të jetë. Dhe kështu ishte marinada e kasapit ...

Mehr lesen

Jubi nga Stedy

Historia e Stedy

"Jubi nga Stedy": 22 vjet me shumë ngritje, ulje, zhvillime ...

Mehr lesen

Olma St. Gallen

Historia e Stedy

Olma St. Gallen: 1. Prezantimi i "Härdöpfelgwürz". Paketuar rishtas në modelin tani të njohur ...

Mehr lesen

Treshe chuchichäschtli

Historia e Stedy

Stedy ...

Mehr lesen

Ne i bëjmë klientët tifozë dhe qëndrime rozë për Stedy

Historia e Stedy

Konvertimi i kompanisë së vetme Stettler Stedy specialitete për të Stedy gwürz ag për suksesionin e brendshëm të familjes ...

Mehr lesen

Traditë prodhuese

Historia e Stedy

Hapja e fabrikës për audiencën. Qoftë për vizitat e ndërmarrjeve nga 5 persona ku ju keni historinë ...

Mehr lesen

Mediat sociale dhe tifozët

Historia e Stedy

Zgjerimi i mediave të reja sociale: Facebook është në buzët e të gjithëve dhe kështu edhe në Stedy. Ne fillojmë me këtë medium të ri ...

Mehr lesen

Klient

Historia e Stedy

Ne i duam fansat tanë dhe personalisht u japim gjithçka për t'i shumëzuar ato. Një qasje e mirë janë panairet dhe ekspozitat e tregtisë ...

Mehr lesen

Partner i ri

Historia e Stedy

Pas Olma në Shën Gallen, ne marrim një telefonatë befasuese nga Gossau. "Coop ostschweiz në aparate" ...

Mehr lesen

Menaxhimi i Marrjes

Historia e Stedy

Zgjerimi i pranisë së tregut në fushën e Gastronmia & Catering.
Përfundimi i suksesit ...

Mehr lesen

zgjerim

Historia e Stedy

Zgjerimi i pronës së biznesit të fituar në Weinfelden me një prodhues qelqi ...

Mehr lesen

Stedyfäscht

Historia e Stedy

19 paraqitje të panairit të tregtisë, mbi 80 provë me klientët tanë Stedyfäscht ...

Mehr lesen

10 vjet härdöpfelgwürz

Historia e Stedy

10 vjet të Härdöpfelgürz - nga lojtari i vogël i ngrohtë deri tek veglat e kuzhinës gjithnjë e më të popullarizuara që mund t'ju duhet çdo ditë ...

Mehr lesen

Patate të skuqura Stedy gwerz

Historia e Stedy

Përforcimi i komunikimit dixhital, trajnim i mëtejshëm në zonë ...

Mehr lesen

Instagram dhe Xhin

Historia e Stedy

Me 3 miq, Valentin Stettler prodhon xhinin e tij të parë.

Mehr lesen

Digoz

Historia e Stedy

Botimi i ri i "di gescht" në paketimin rozë quitsch ...

Mehr lesen