Corncobs në vend

Përbërësit:

- 4 corncobs, përgjysmuar
- shkop druri
- fireplace

Cook Corncobs në Harddener Coke ujë për rreth 10-12 minuta.
Në gropën e zjarrit, corncobs tortë në vetë-gdhendur pissing druri dhe pjekur mbi zjarr.

Sezoni me kënaqësinë tonë dhe kënaquni.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...