Mint Plaku Ice Tea

Përbërësit:

- 2 pjesë të vogël të karamele të freskëta
- 1 litër ujë
- shurupin e elderberry
- Desserterwear
- kube akulli

Vlejnë piperin e freskët me ujë dhe largohuni.
Sitë piper dhe lejoni çajin të ftohet.

Së fundi, shtoni një spërkatje të shurupit të moshuar në çaj, llokoçis mirë dhe plotësoni syzet. Dekoroni me kube akulli dhe limon ose karamele.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre