Pizza dolli

Përbërësit:

- 4 feta bukë dolli
- Salce domatesh
- Mozzarella
- Pizza / PastaGWürz

Belag:
- Disqet Salamike
- Cube Ham
- misri
- kaperët
- ullinj
- Mushrooms
- edhe me shume

Përhapni dolli me salcë domate dhe provoni me përbërësit e zgjedhjes suaj.
Së fundi, spërkatni me pizza / hir të makarona.

Vendosni bukën e bukës në një tabaka për pjekje dhe piqni në furrë në 180 gradë derisa djathi të shkretohet bukur.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...