Zucchetti pan

Përbërësit:

- 1 pikë vaj
- Zucchetti i freskët
- Core ose arra, në varësi të zgjedhjes suaj
- Härdöpflwürz
- përshëndetje
- Schteekhuuspäffer

Vaji i ngrohjes lehtë në një tigan.
Shtoni Zucchetti dhe skuqura nën kthesën e rastit.
Së fundi, skuqni arra dhe shërbeni të ngrohtë.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...