2010 - Mediat sociale dhe tifozët

Mediat sociale dhe tifozët

Zgjerimi i mediave të reja sociale: Facebook është në buzët e të gjithëve dhe kështu edhe në Semi. Ne fillojmë me këtë medium të ri dhe mund të në nevojën tonë: ne bëjmë konsumatorët zhyten në tifozët 1: 1. Ne raportojmë në panaire të tregtisë ku ne jemi aktualisht në seding, duke kërkuar për reagime, artikuj lotari dhe botuese receta gjobë që thjesht mund të imitoni.
Suksesi ynë më i madh i marketingut (i cili aktualisht qarkullon në media të ndryshme sot) u nda nëpërmjet Facebook nëpërmjet 20 minutave dhe shkoi viral.
"Mini fründin pushon çdo ditë" (njeriu qartë tregon vështirësitë e ngurtësisë).

Qëndroni sot një nga mjetet tona më të rëndësishme kur bëhet fjalë për raportimin e sedingut. Pas një plani fiks, lajmet janë postuar, pyetjet e tifozëve u përgjigjën dhe gjithmonë lëshohen më shumë receta.
Ne e kuptojmë se ne mund të afrohemi me tifozin dhe ndërveprimi na ndihmon të përmirësohemi çdo ditë.

Gjithashtu në gamën e produktit të sedingut vazhdoi. "S'güggeli" ulceration vjen në shpërndarës të ri dhe receta do të rregullohet butësisht. UrpsRung nga Güggeligwüz ishte "Grillfix" përzierja e mishit të Peter Stettler, të cilin e përdorte në Murg për produktet e tij të mishit. Me Güggeligwüß, kjo përzierje u modelua dhe kështu filloi sapo.
"Spice mulled verë" bëhet "dessertwüß".
Sure ishte tashmë në vitet 1980 një nga furnizuesit e mrekullueshëm të spice të verës për të gjithë vendpushimet e skive (pothuajse të gjithë arenën e bardhë e bëri verën e mulluar nga vera + Stredy mulled erëz e verës). Gradualisht, ne pastaj e morëm këtë në Olma dhe pastaj atje, pastaj shiten ende në xhami shumë mirë. Për shkak të reagimeve të shumta të tifozëve tanë kemi mësuar ... se përzierja e shkëlqyer "vetëm" është përdorur për verë të mulluar dhe nganjëherë u zhduk më shumë se një vit në kutinë. Dhe sigurisht që nuk është kuptimi i përzierjeve të erëzave.
Për këtë arsye, përzierja është rregulluar posaçërisht në "Dessertweg" në përhapjen e njohur dhe të përshkruar gjithashtu.
Baza është një sheqer aromatizuar, vajra eteriale aromatizuar (portokall, limon, kanellë dhe karafil). Pra, çdo verë mulled dhe natyrisht gjithashtu ëmbëlsirë ka sukses: të zëvendësojë pak sheqer kundër shtresës ëmbëlsirë dhe tashmë vjen aroma e mirë në tortë, krem ​​dhe shumë më tepër.
2011 - Klienti në Qendër ->

<- 2009 - Tradita e manufakturit