Champignons spageti

Përbërësit:

- 400G Mushrooms prerë
- 1 qepë copëtuar
- vaj
- Schteekhuuspäffer
- Härdöpflwürz
- gjysma 1dl
- 500g spageti
- Parmesan

Thani kërpudhat me qepë të copëtuar në vaj dhe në shkallë me gjysmën e rrugës pas 4 minutash. Sezoni me erëza dhe mbajeni të ngrohtë.
Ndërkohë, gatuaj spageti, shkarkimin dhe përzierjen e përzierjes me salcat e kërpudhave.
Përsosin me parmesan sipas nevojës.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...