Direkt me përmbajtjen

Libri falas për recetë nga 37 CHF - Transporti falas nga CHF 79

Chickball

Përbërësit:

- qepë të imët të copëtuar
- vaj pak rapeseed
- 1 fetë bukë nga dita e mëparshme
- Bimët e freskëta të copëtuara
- 500 g mish i grirë me puletë
- 1 vezë
- güggeligwürz
- schtechuususpfäfer

Sauté qepë në një tigan me vaj të vogël dhe të lënë mënjanë.
Shkëputni bukën nga buza dhe zbutni me një ujë të vogël, pastaj shprehni.
Tani përzierje mishin e grirë me qepë, bukë, bimë dhe vezë dhe gatuaj në një turmë të bukur dhe sezonin me erëza.

Pastaj formon në topa të vegjël (diametër 4cm) dhe të skuqura në tigan ose ziej pak në një salcë derisa mishi është gatuar.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre