ChäsGwürz

Neni nr.: 13171

CHF 6.55
Shuma:
Shuma:

Informacioni i produktit:

Chaswood është ideale për fondue dhe raclette. Gjithashtu për fasule, lakër Bruksel ose për salads salcat i përshtatshëm, Pa kripë, shkaqeja e çadrës është një përzierje e pastër e erëzave.

Aplikimi - Disa shembuj:

Z.B shijet e pazgjidhura në chashörnli ose djathë ritts. Një kënaqësi e vërtetë për gjithçka - provoni!

Ndeshje me:

Chäsgwüß, raclette, fondue, përzierje pa kripë, përzierje të pastër të erëzave.

Zutaten:

Knoblauch, Zwiebeln, Pfeffer, Muskatnuss, PaprikaJu gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi