GmüesBouillon

Neni nr.: 29014

CHF 24
Shuma:
Shuma:

Informacioni i produktit:

Bouillon pa yndyrë nuk është i zgjuar për supave dhe salcat.
Makarona të cilat janë gatuar në Bouillon Gut marrin një aromë shumë të veçantë. Bouillon gut gjithashtu mund të shpërbëhet në ujë të ftohtë.

Bouillons rëndë seding në formën e paste janë jashtëzakonisht të thjeshta në përgatitjen dhe ofrojnë, për shembull, në krahasim me zare avantazhin që ata janë lirisht dozuar.

Aplikimi - Disa shembuj:

Shto përafërsisht. 1 lugë çaji bouillon për litër ujë, të sjellë në një çiban dhe pije.

 

Zutaten:

Gewürze, & Gemüse (Petersilie, Karotte, Weisskohl, Schnittlauch, Paprika), Meersalz, Monosodium Glutamat, Würzepaste Soja, Speisewürze Soja, Knoblauch, Lauchextrakt, Gewürzextrakt, Kräuter 


Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi