Marinadë me metzger

Sku: 51291

CHF 9.90
Shuma:
sasi:

Përbërësit:

Vaji i rapës, uji, kripa e tryezës (e padrejtë), hudhra, kerri, qepë, speca, glukozë, verë e bardhë, melasë, mustardë, barishte

  për 100g
  1465kj / 350kcal
  27.0g
  2.5g
  24.0g
  21.0g
  2.4g
  13.0g
Informacioni i Produktit "Metzger Marinade 200G tub"
Në bashkëpunim me kasapët, ky marinadë u bashkua. Që tashmë mbi 30 vjet më parë.

Në pothuajse çdo thertore në Zvicër, kjo marinadë është vrapuesi. Ajo nuk djeg, nuk bie dhe jep një parti Barbecue par excelence! Së bashku me kasapët zviceranë, përbërja e duhur dhe sasia u vendosën nga përbërësit e ndryshëm dhe e bëjnë këtë marinadë për "marinadën e alinumit".

Garantuar: Një marinadë metzger solli ftesën e ardhshme ... të bëjë që nga fillimi në Grillscheff.

Mbaruar Marinades për të gjithë mishin dhe shpendët. Aplikimi më i lehtë për pan, furrë, ose Barbecue.
Të gjitha marinadat janë plotësisht të lirë nga vaj palme. Ata janë bërë me përbërës të pastër.
Pa pajisje të preservatives, pa agjentë trashje dhe pa numra.

Aplikacion:

Linn mish i hollë, marino copa më të mëdha nga rreth 400g në prag të prag, kështu që marinada mund të lëvizë mirë.
Pastaj rosto direkt në skarë, në tigan ose furrë në temperaturë normale.
Shuma shtesë për kilogram mish rreth 70 gram marinadë.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe