Sezoni i Pizza & Pastag

Sku: 13071

CHF 9.80
Shuma:
sasi:

Përbërësit:

Erëza (piper, lulëzim MACIS, djegës, curcuma, rigon, borzilok, majdanoz), perime (qepë, hudhër), dekstrozë, lyth të shpërndarë, kripë ngrënieje të pakontrolluar, përmirësues të aromës: Glutamate Mononatrium

 Vlerat mesatare ushqyese për 100g
 energji 1013kj / 242kcal
 I trashë 1.2g
 -> ges. Acidet yndyrore 0.4g
 karbohidrate 39.8g
 -> sheqer i tij 15.0g
 Proteinë 17.2g
 Kripë 38.1g
Pizza & PastaGwürz sjell aromën tipike italiane në ushqim.

Është ideale për erëz e salcave të domates ose edhe spërkatje pica ende të ngrohtë.
Për më tepër, tela pizza dhe makarona mund të përdoret gjithashtu shumë mirë për të mirën, ravioli ose të përsosin një readypit
Dhe sjell një kontakt të Italisë në ushqim.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe