Perimesh

Përbërësit:

- Perimet e ndryshme
... feta nga zgjedhja juaj
- disa vaj
- Uji 2DL
- përshëndetje
- Härdöpflwürz
- Schteekhuuspäffer

Disa vaj, le në një tigan të jetë i nxehtë dhe të japë perimet.
Kthejeni rregullisht perimet në pan.
Pas rreth 3 minutash, jepni ujë dhe gatuani perimet në të.

Nëse ka lënë ujë të mbetur dhe perimet janë gatuar, të lehtë për të fryrë.
Sezonin me erëza të numëruara dhe për të shërbyer mish, peshk apo makarona.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...