2014 - Zgjerimi

zgjerim

Zgjerimi i punëtoreve të fituara të biznesit në Weinfelden me prodhim qelqi, dyqan të bukur fabrikë dhe hapësirë ​​shtesë me qira për më shumë kompani.


Regjistrimi i vizitorëve Stedifäscht me mbi 10'000 tifoz. 2015 Zbatimi i gjuhës së dytë (Härdörfülwüß është "francez" dhe merr vlera ushqyese.
2015 - Stedychases ->

<- 2013 - Menaxhimi i marrjes