GmüesGwürz

Neni nr.: 13231

CHF 10.90
Shuma:
Shuma:

Informacioni i produktit:

Kënaqësia është përzierja e duhur për supat dhe perimet e sezonit.

Gratsin, tofu dhe salads gjithashtu mund të kalitur me dëshirën lakmitar. Është gjithashtu i përshtatshëm për prodhimin e gjalpë barishte ose të përzier me ujë të nxehtë, ka një bouillon gjobë pa yndyrë.

Aplikimi - Disa shembuj:

Në mënyrë universale të aplikueshme, në vend të shpërndarjes ose bouillon. Gjithashtu i zbatueshëm në avullore.

Ndeshje me:

Bouillon, perime, bain perime, perime furrë dhe shumë më tepër.

Zutaten:

Gewürze und Kräuter (Knoblauch, Zwiebeln, Basilikum, Liebstöckl), Gemüse (Rüebli, Lauch, Sellerie), unjodiertes Speisesalz, Dextrose, Traubenzucker


Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi