Güggeligwürz

Sku: 13091

CHF 10.90
Shuma:
sasi:

Përbërësit:

SPICES & HERBS (Paprika, Curry, Onions, Macis Blossom, Rosemary, Carnation)
kripë ngrënie e padobishme, niseshte patatesh, maltodextrin

 Vlerat mesatare ushqyese për 100g
 energji 825KJ / 197KCAL
 I trashë 4.0g
 -> ges. Acidet yndyrore 0.6g
 karbohidrate 35.5g
 -> sheqer i tij 4.8g
 Proteinë 4.3g
 Kripë 48.3g

Informacioni i produktit:

Përzierja e gjobës së güggeligwüß është pak më e butë se mishi, kështu e përkryer për të pulave të erëzave të tilla si pule, duck, trute ose patë.

Vetëm erëza të pastra dhe të zgjedhura që redukton përmbajtjen e kripës ... amplifikatorët e shijes janë të zhdukur plotësisht dhe Chrütli, i cili gjithashtu djeg.
Sipas testuesve tanë thjesht awesome.

Aplikimi - Disa shembuj:

Sasi e vogël në pulë, masazh diçka dhe rosto / skarë në skarë ose pan. Është pak më mirë se mishi ynë, bimët janë mjaft të mira dhe nuk mund të djegin edhe nëse pule është pak më e gjatë në skarë ose pan.

Ndeshje me:

Poulet, mish, krahë pule dhe shumë më tepër.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe