Tortë Jöro Chroch

Sku: 13002

CHF 17.90 CHF 19.20
Menge:
sasi:
Informacioni i produktit "Trio Jöö 1 x 3 mini spreader ide dhuratë"

Ideale për largim, kampe, për të dhënë larg si një kordon të vogël.
Extra për teke ose njerëz që nuk gatuajnë shumë shpesh dhe preferojnë të blejnë përsëri të freskëta.
Rimbushje e thjeshtë nga drejtimet e mëdha. Super shoqërues për çdo udhëtim fluturimi dhe vetëm jööö :)

Vendosur i përbërë nga:
Härdöpflwwüz mini spreader à 90g
Shpërndarës mini meatwood à 70g
Saladwine mini spreader à 55g

Vip Set's

Mund të shijojë edhe