hudhër

Sku: 12401

CHF 10.90
Shuma:
sasi:

Përbërësit:

hudhër

  për 100g
  1500 kJ / 360 kcal
  0.3g
  0,1g
  71.0g
  21.0g
  15.0g
  0,1g

Informacioni i produktit:

Hudhër të freskët, ngrirë-tharë, pa rubret për përdorim të lehtë të shijshme si të freskëta.
"Chuchi Chrütli" janë të korrur fllad, të përpunuara menjëherë dhe të dërgohen përmes një tuneli me -190 ° C, në të cilën barishte është i privuar nga lëngu. Megjithatë, shija dhe ngjyra e bukur mbeten të ruajtura dhe për këtë arsye ka shije si është e freskët sa më shpejt që lagështia të vijë përsëri.

Bimët e ngrirë të thata, si dhe përzierjet bimore të bimëve sallatë, bimët e quarkut dhe bimët italiane janë ideale për ushqimin e gatuar dhe të papjekur, si dhe salcat e salcave dhe dips.
Për shkak të prodhimit të butë ata janë veçanërisht intensive në shije.

Aplikimi - Disa shembuj:

Dozimi ekonomik si me bimët e freskëta.
Mbylle menjëherë pas përdorimit, në mënyrë që aroma të qëndrojë me herbs.

Ideale për supave, salcat, në gjalpë barishte, mbi salads, për ushqim ujdisje, erëza krijuese e mishit, peshkut, perimeve dhe shumë më tepër.

Fertiliteti:
Shuma e paketuar korrespondon me sasinë e freskët 10-15 të freskët.

Ndeshje me:

Supave, salcat, në gjalpë barishte, sallatë, ushqim ujdisje, mish, peshk, perime.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe