Shejtakë

Sku: 19131

CHF 13.10
Shuma:
sasi:

Përbërësit:

Piper (i zi, i bardhë, jeshil), kripë deti, një prekje e specitoncini

 Vlerat mesatare ushqyese për 100g
 energji 618kj / 148kcal
 I trashë 1.7g
 -> ges. Acidet yndyrore 0.4g
 karbohidrate 27.3g
 -> sheqer i tij 25.9g
 Proteinë 5.3g
 Kripë 48.4g
Informacioni i produktit "Schtechuususpfäffer 250g shpërndarës"

Piper përzier në raportin e saktë të saktë dhe të rafinuar me një shtupë pepperoncini.
Ëndrra e themeluesit të kompanisë për të zotëruar steakhouse e vet u ëndërrua me këtë përzierje. "Rustic duhet të jetë" dhe vetëm shije pas piper.
Për këtë arsye, shkallët e ndryshme të piperit përdoren në këtë përzierje.

Schtechuuspfäffer mund të shtohet në mish para ose pas pjekjes.
Biftek. Entrecôte, filet ose pjesë të tjera të mishit po bëhen një përvojë e veçantë nëse mishi është spiced pas pjekjes.
Shijet e Schtechuususpfer, për shembull, për të peshkuar, në raclette ose si salcë bazë një piper i shkëlqyer.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe