Stedy Fan Hoodie

Neni nr.: HOODIEXS

CHF 99
madhësi:
Shuma:

Informacioni i produktit:

Stedy Fan Hoddie

Së fundi hoodies tifoz seding janë atje.

Ju dëshironi t'i përkasë familjes tifoz Surding? Pastaj urdhëroni ëndrrën tuaj në rozë tani, hoodie tifoz tifoz në bashkëpunim me #loveyourneighbour.

Super të rehatshme dhe jashtëzakonisht me gëzof. Vetëm një tërheqës sy. 22

Në dispozicion nga madhësia xs - xl

85% pambuk, nga origjina organike 15% poliestër, e bërë nga materiale të ricikluara

Kujdes:

Ju blini një hoodieTë prodhuara të drejta dhe të qëndrueshme

Ne dyfishojmë hoodieJu blini një hoodie, ne i japim një hoodie.

Dhe dhuroni hoodie Në nevojën për njerëzit. Përveç kësaj, ne investojmë në projekte të qëndrueshme (infostruktura / edukimi)

Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi