ZnüniGwürz

Neni nr.: 13011

CHF 6.55
Shuma:
Shuma:
Informacioni i Produktit "Znünigwürz 65G mini spreader për flutur dhe për ne"

Kjo përzierje ishte e para në ministrinë e sheshit dhe sot tashmë në shumë skulläschli në rrugë, por edhe në tavolina gjithnjë e më shumë për të gjetur.

Përzierja e koordinuar e Znünigwütz është ideale për perimet, vezët ose bukën e thyer. Znünigwazen, por edhe ideale për soukat e erëzave ose salcat sallatë.
Në shpërndarës të vogël është e përshtatshme për të marrë larg.

Zutaten:

Gewürze (Kurkuma, Petersilie, Paprika,Majoran, Lorbeer), Speisesalz, Zwiebeln, Lauch, Sellerie, Knoblauch, Geschmacksverstärker: Mononatriumglutamat, Dextrose, Hefeextrakt


Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi