Direkt me përmbajtjen

Libri falas për recetë nga 37 CHF - Transporti falas nga CHF 79

Simite me djathë gruyère

Përbërësit:

- 200g gruyère
- Thyme barishte të freskëta, basil ose oregano
- 500G miell të bardhë
- Härdöpflwürz
- Chäsgwürz
- 1 maja maja e thatë
- 2.5 - 3DL uji i qumështit
- 1 vezë

Fërkoni me shpejtësi djathin dhe vendin në një tas.
Shtoni herbs, miell, erëza dhe maja të thatë dhe përzierje së bashku. Nëse masa është e përzier për të shtuar ujin e qumështit dhe vezën, si dhe për të gatuajtur gjithçka për një brumë të butë.

Nëse brumi është shumë i thatë, uji ose qumështi, nëse është shumë e lëngët, vetëm gatuani disa miell më poshtë.
Mbuloni brumin e mbuluar dy herë (rreth 1.5-2 orë).

Pastaj bukë rrotullon dhe piqem në mes të sobës, në rreth 180 gradë.
Varenat e kohës së pjekjes, në varësi të madhësisë së rrotullonave të bukës.
Ftohtë pas pjekjes në një rrjet.

I

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre