Supë e patates së ëmbël

Përbërësit:

- 2 qepë
- 750g patate të ëmbla
- Verë e bardhë 3DL
- 1 litër bouillon perimesh
- Gjalpë pak
- schtechuususpfäfer
- Härdöpflwürz

Prisni me qepë.

Pritini patatet e ëmbla në kube të vogla dhe lagur me qepë së bashku në gjalpë. Degaze me verën, ziej dhe sjell në një çiban me Bouillon.
Pastaj zvogëloni nxehtësinë dhe ziej derisa patatet e ëmbla të jenë të buta.

Së fundi, pure çdo gjë dhe sezon me erëza.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...