Karkaleca

Përbërësit:

- 16 karkaleca
- hudhra e ngrirë
- Vaj ulliri
- Fishweg
- schtechuususpfäfer
- pshurrje prej druri

Mix hudhër me vaj, erëza dhe karkaleca.
Mbuloni me një fletë metalike dhe lini për një 45 minuta.

Kopjo 4 karkaleca në një grumbull druri dhe skuq në skarë ose në tigan.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...