Makina nga skarë

Përbërësit:

- 1 Qeveria federale
- parmesan i freskët
- Vaj ulliri
- përshëndetje
- schtechuususpfäfer

Lani spargles dhe depozitoni 4cm më të ulët.
Pastaj zhvishem gjysma e poshtme, shpërtheni me vaj dhe sezoni erëza.
Piqni në një mat pjekje ose në një filxhan alumini në skarë (rreth 18 minuta), në 180 gradë.

Hiqni nga skarë dhe shërbeni sa më shpejt që të jetë e mundur.
Sasi e vogël me një parmezan të freskët sipas nevojës.

Hinterlasse einen Kommentar

Alle Kommentare werden vor ihrer Veröffentlichung geprüft

Shop now

You can use this element to add a quote, content...