Kungull patate shkop

Përbërësit:

- 1kg patate në mënyrë të vendosur
- 700g butternusbris
- 3 lugë gjelle gjalpë
- schtechuususpfäfer
- Härdöpflwürz
- Muscat

Peel patate dhe Shortcas Butterfly, gjithashtu thelbin kungull, prerë në copa dhe ziej butë në një tigan me ujë të kripur.
Shënoni ujin dhe vendosni pjesët e patates / kungujve nëpër vite të pasme.

Pastaj jepni gjalpë nën pure dhe përzierje me forcë me një shumë lëkundëse. Sezoni nga erëza.

Si një pjatë anësore e rekomanduar absolutisht.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre