Libri i recetës Sure me këshilla dhe truket

Ka qenë gjithmonë nga idetë e recetëve të gjobës së gjobës. Shumica e ngjyrosur me informacione të mëtejshme rreth sedingut dhe idesë që është prapa sedingut.

"Vizioni i Semi: Ne i përkasim çdo Chuchichäschtli" 
bëhet më e mundshme.
Sidomos në panaire tregtare dhe në tastings, kjo broshurë është shumë e kënaqur dhe recetat u përpoqën në të.
Dhe sot shpërndarja është bërë më e lehtë përsëri.
Nëpërmjet internetit, këto libra të recetave mund të urdhërohen dhe të gjejnë rrugën direkt në email nga ju.

Ne kemi botuar disa këtu: https://issuu.com/stedy/

Ne jemi gjithmonë të lumtur për idetë e recetave të tifozëve tanë :)
Ne presim komentin tuaj.

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre