Steding Spice Blends & Sekreti i Suksesit

Në vitin 1980 gjithçka filloi në Märwil të vogël në kantonin e Thurgaut.
Peter Stettler, kasap i trajnuar, jeton pasionin e tij: përpiluar erëza të freskëta me kreativitet të madh për të sjellë shijen maksimale të klientit për gjellën përkatëse.

Edhe sot, përzierjet e erëzave nuk prodhohen dhe përpunohen në Halde (stoqe), por sipas kërkesës (në urdhrin e klientit). Me shiritin e aromës, i cili vjen në çdo shpërndarës, ne pastaj mbyllim shijen në shpërndarës.
Sure nuk ka konsumatorë. Sure ka tifoz. Fan i llojit është përpunuar që ju mund të flisni direkt me prodhuesin dhe nëse biznesi ose klienti privat: të gjitha shqetësimet me të njëjtën kujdes nga ekipi Sriding do të marrin përgjigje.

A e dini tashmë të gjitha përzierjet e erëzave të Semi?

Ne shpresojmë që të shohim komentin tuaj :)

Lini një koment

Të gjitha komentet kontrollohen para botimit të tyre