2008 - Ne bëjmë klientët me tifozë dhe rozë qëndron për Semi

Ne bëjmë klientët tifozët dhe rozë qëndron për Semi

Konvertimi i komitetit të vetëm Settler Spice Specialitete për Sinding Gwweg AG për suksesin e brendshëm të familjes. Valentin Stettler merr përsipër menaxhimin, marketingun dhe zgjerimin e konsumatorëve.
Peter Stettler siguron prodhim të përsosur dhe tinkes në përzierjet e bukura.
Së bashku me ekipin e saj të 5 punonjësve seding, ajo ngjall shumë dhe më shumë pranga me gjak të fortë dhe blends të tjera gjobë në Chuchichäschtli zviceran.

Vizioni "Ne bëjmë klientët për qëndrimet e tifozëve dhe rozë për Siming" lëviz në qendër.
Kapaku i kuq (në të vërtetë një sjellje e keqe e ngjyrës sonë të korporatës në vitin 2006 që nuk mund të lirohej në kohë) po bëhen gjithnjë e më shumë në simbolin e Semi.
Pra, pamja e tërë e kompanisë është ndryshuar. Këmisha dhe këmisha e verdhë do të zëvendësohen me bluza rozë me gjuhë të pacipë. Reklama është zhvilluar gjithnjë e më shumë në të rinj, të bezdisshëm, të ndryshëm dhe ende të adhurueshëm.

Pa marrë parasysh se kush e quan një email, një kartolinë ose një letër shkruan. Bëhu një pyetje kërpudha, një rend i madh ose thjesht kur është dyqan i fabrikës ... të gjithë do të trajtohen si tifoz me respekt dhe besim që gjejmë më shumë kontakte.

Për shkak të vetëdijes në rritje, ndërtesa në Märwil është shumë e vogël. Pas kërkimit të përpunuar, kemi blerë vendndodhjen e kompanisë së re në Weinfelden.

Automjetet e reja janë blerë për shërbimin e shitjes. Kapaciteti i prodhimit dhe magazinimit ka qenë jorgan. Vendosni përkohësisht një zyrë në një prag, kështu që ne mund të telefonojmë dhe të kënaqim klientët.

2009 - Prodhimi i traditës ->


<- 2007 - Trio Chuchichäschtli