2007 - Trio Chuchichäschtli

Trio Chuchichäschtli

Me shumë guxim, për shkak të përdorimit të lartë financiar, por me besim të plotë në potencialin e përzierjes së re të erëzave, seding e liston këtë artikull në zinxhirin kombëtar të tregtisë me pakicë "Volg". Për shkak të bashkëpunimit që nga viti 2005, kurse të panumërta të barbecue në një shumëllojshmëri të dyqaneve të volgs, pastaj për të bërë marinadat tona të njohura Ne e dinim: Kjo është fillimi i duhur për vështirësitë në rajonet rurale ku është ende i përgatitur përzemërsisht.

Zgjerimi përparoi dhe ne nisëm Salasswood dhe shkretëtirë të mishit në pako të reja. Kështu, viti 2007 është fillimi i "Trio Chuchichäschtli". 3 përzierjet që ju nevojiten çdo ditë dhe aplikoni për gjithçka për të marrë një rezultat veçanërisht të mirë.

Lista origjinale në revistën Volg.
2008 - Ne bëjmë klientët me tifozë dhe rozë qëndron për Semi
 ->

<- 2006 - Olma St. Gallen