2012 - Partnerë të rinj

Partnerë të rinj

Pas Olma në St Gallen ne kemi një thirrje të habitshme nga Gossau. "Coop Lindore Zvicër në aparatin".

"Gjithmonë kam ardhur në OLMA dhe për të blerë Syding Sallad Wub" kështu që z. Andreas stresle, blerës Coop Lindore Zvicër dhe Ticino. Në takimin tonë personal në selinë në Gossau shpejt e kuptuan se Coop beson në kompanitë e vogla dhe i ka monitoruar nga afër. Kështu ne jemi me vizionin tonë "Ne e bëjmë çdo klient për tifozin" ari të drejtë. Askush nuk e di kush e di kush dhe ku është. Kështu ne të gjithë frymëzojmë të njëjtën gjë.

Ne kemi marrë mundësinë për të demonstruar veten dhe Trio Chuchichäschtli të përbërë nga bregdetin me gjak të fortë, meatwear dhe wub sallatë nga Fortan në të gjitha degët e bashkëpunimit të Zvicrës Lindore që ofrojnë ku këto paragrafë oriz gjeni. Shqetësimet e vetme për palën tonë ishte se ndoshta i gjithë biznesi në Volg, Spar dhe Topcc mund të thyejnë.
Për fat të mirë, kjo nuk është rasti dhe na lejohet të gjejmë tifoz të panumërt të rinj në kafaz, të cilët tani na çojnë të qetë në pazarin tuaj javor.

Si një shpërndarës i ri Gastro, ne ishim në gjendje të frymëzojmë prodega (ofruesi më i madh i parave dhe mbajtësit për restauratorët në Zvicër) dhe tani mund të dorëzojë puffs vështirë, meatweave dhe wub sallatë për gastrikët në të gjitha tregjet.

Ajo që vlen për të gjithë klientët kryesorë është baza e bashkëpunimit bashkëpunimi me klientët tanë të mëdhenj. Ajo bazohet në respekt të ndërsjellë, partneritet dhe të njohur.

Ne e dimë se ku vijmë dhe shqetësohemi për tregtinë e vogël me pakicë. Për këtë ne kemi ruajtur shitjet tona të telefonit dhe madje zgjeruar.