2011 - Fokusi i klientit

Fokusi i klientit

Ne e duam tifozin tonë dhe personalisht të japim gjithçka për ta shumëfishuar këtë. Një qasje e mirë është panaire dhe ekspozita. 1: 1 para klientit, kurrë prapa qëndrimit dhe gjithashtu nuk ulet. Këto ishin specifikimet tona.
Ne morëm ndërtimin e drejtë tregtare në tuaj dhe u bë më efikase dhe më e mirë. Në martesë ne ishim glideration gjermane në mbi 16 panaire tregtare në vit, theksoi gjithmonë të lehtësuar OLA në Shën Gallen.

Në 16 pjesë kemi përballuar me ekipin tonë seding në të gjithë Zvicrën gjermane. Ishte e rëndësishme për ne se nuk ishim me njerëz të çuditshëm në qëndrim, por stafi ekskluziv dhe tifoz i Semi ishin në vend. Ajo shkoi më pak për qarkullimin e thjeshtë "të shpejtë", por "ne bëjmë më shumë tifoz në tërë Zvicrën".

Duke telefonuar Edeka Bauer (Konstanz) ne jemi çuditërisht ofruar një treg testimi në Gjermani. Ne jemi të lejuar për të shërbyer Edeka Bauer deri sot dhe gjithashtu të sigurojë atje, jo vetëm klientët zviceranë, për gjithnjë e më shumë tifoz entuziastë Simdy. Megjithatë, për shkak të logjistikës së komplikuar dhe zhdoganimit nga Zvicra në BE, ne nuk e kemi zgjeruar këtë treg më tej.