2016 - 10 vjet Härdöpflück

10 vjet vështirësi

10 vjet Härdöpflwück - nga lojtari i vogël i ngrohtë në një enë kuzhine gjithnjë e më të popullarizuar ju mund të keni nevojë çdo ditë. Të qëndrueshme, zgjerim të kujdesshëm të klientelës dhe konceptitDyqanet e partnerëve Simar me shumëllojshmëri të plotë të senit për të marrë parasysh pyetjet për shumëllojshmërinë e përgjithshme. Ekipi Stredy është rritur nga 2 persona të tjerë.

2017 - Stedy Gluke patate të skuqura ->

<- 2015 - StedyChäscht