1976 - Vizioni

vizion

Peter Stettler kishte një vizion: kasapët ndihmojnë për të shitur mish, pulave dhe peshkut ...

Në kasapin e tij, me nënën e tij dhe AND-në e gruas së tij, në Murg në pyetjet e bukura të Walensee gjithnjë e më shumë konsumatorë kërkojnë një artikuj të përshtatur, të cilat mund të gatuajnë vetëm.

Përzierjet e përfunduara të erëzave po bëhen gjithnjë e më shumë. Gjithnjë e më pak ju doni të eksperimentojnë para sobës me erëza të ndryshme, por sezoni, kuzhinier dhe hani imët është temë e madhe.

Ky trend e njohu Pjetrin Stettler dhe e bëri veten përzierjet e para të erëzave. Të moshuarit nën nesh ende kujtojnë: çdo kasap salcice kishin shijen e tyre autentike. Arsyeja është një më e thjeshtë: në atë kohë, të gjithë kasapët kanë përzierjet e erëzave që janë në sallam ende peshohen dhe përzier. Gjithmonë i freskët për çdo prodhim.

Fillimi i trendit "Easy Fein Chocha" u çua në këtë kohë.

Pasioni, talenti dhe kreativiteti i spicer, ndihmojnë spice dhe marinads mirën për të krijuar përzierje që i përkasin shumëllojshmërisë së standardeve në Sinding Gülz AG dhe kanë tifoz të panumërt në të gjithë Zvicrën.

Më e madhe suksesi me mish tashmë të spiced dhe klientelën ishte mirënjohës që ajo ka shije kaq të mirë.