1980 - Shija e numrit të konsumatorit

Shija e numrit të konsumatorit

Kryerja e dhjetëra kurseve të djegjes dhe leksioneve të mishit, shija e konsumatorit llogaritet dhe gjithashtu vendimi i tij. Gjithnjë e më shumë "seding" u bë e suksesshme dhe e ftuar për të imagjinuar përzierjet e tij të erëzave dhe marinads 1: 1. Natyrisht, jo të gjithë të ngazëllyer, zërat kritikë gjithmonë ekzistojnë ... megjithatë, "seding" Emri i Peter Stettler mbeti besnik ndaj vizionit të tij dhe optimizuar dhe prekur më tej ...

2 produkte ishin në qendër: në njërën anë bouillone bimë gjobë pa yndyrë dhe për atë me shije të vërtetë dhe marinada, të cilat janë të pashpjegueshme pa përbërës artificialë. Për të përmbushur volumin në rritje të prodhimit, një thertore dalëse është marrë me qira në Bussnang dhe prodhimet e para më të mëdha u mbajtën atje.

Në dimër super të ftohtë dhe në verë superheiss ... sigurisht jo recetat më të bukura të punës, por duke servisuar qëllimin dhe qëllimin.